Home ReviewsAlbum Reviews LA JUNGLE – Past//Middle Age//Future//Remixes (Hyperjungle Recordings)

LA JUNGLE – Past//Middle Age//Future//Remixes (Hyperjungle Recordings)

by Pieter Walcarius

La Jungle is een DIY-band pur sang, van artwork tot eigen label, de heren doen het allemaal zelf. Wie ze al eens aan het werk gezien heeft zal zeker beamen dat stilzitten bij hen niet evident is. Ze staan altijd garant voor energieke en explosieve optredens die het lichaam in een complete trance-trip meenemen. Muziek aan hoge intensiteit voor de oren en het lijf, dat hebben we graag en dat horen we ook op hun nieuwe triple plaat Past//Middle Age//Future//Remixes.

La Jungle
©Warvin

Past//Middle Age//Future het vorige album uit 2019 werd onder handen genomen door dj’s, bands en/of bandleden (DC Salas, Techno Thriller, Pierre, Osica, Johnny Superglu,…). Allemaal mooie namen. Het resultaat zijn 24 nummers verspreid over drie platen en twee uur muziek die varieert tussen house, techno, experimental, noise,…

Maar liefst zeven remixen van You Say Amen I Say Sword waaronder de remix van Poladroïd die ons voorziet van een vette acid track. DJ Pierre laat de beats goed rollen in Lost In Transition. Na vijf minuten gaat dit nummer over in een old-school techno track die ons doet verlangen naar een volle Fuse Club.
De remix van In The Trance door Almeeva is ook best een pareltje. Een goed opgebouwde track voorzien van alle elementen om in een bepaalde state of mind te komen.

Het is duidelijk dat je met de muziek van La Jungle alle kanten uit kan. Past//Middle Age//Future//Remixes is hier het beste bewijs van en ook waar deze heren voor staan: geen éénheidsworst maar diverse stijlen binnen het muzikale spectrum.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More