Home ReviewsAlbum Reviews BEAUX GRIS GRIS & THE APOCALYPSE – Hot Nostalgia Radio

BEAUX GRIS GRIS & THE APOCALYPSE – Hot Nostalgia Radio

by Bart Verlent

Het Californische gezelschap Beaux Gris Gris & The Apocalypse staat voor onversneden roots rock-‘n-roll waar de energie en dynamiek van afspat. De band bestaat uit rasmuzikanten die er 100% voor gaan en ze kunnen dan nog rekenen op frontvrouw Greta Valenti die de luisteraar bij het nekvel neemt en meesleurt in die smerige rock-‘n-roll vibe. Door de jaren heen heeft de band een stevige live reputatie opgebouwd en namen ze meer live platen op dan studioalbums.

© Beai Gris Gris & The Apocalypse

Op deze Hot Nostalgia Radio heeft het zestal die energieke live vibe weten te registreren, ook al werd het allemaal in de studio opgenomen. Ze pakken uit met veertien tracks vol power en gedrevenheid. Af en toe gaat het er iets rustiger aan toe zoals tijdens de pure pop van Sad When I’m Dancing, Let’s Ride en Marie, de powerballad The Runaway, het bluesy ingetogen Penny Laid Rockstar en het texmexachtige Mama Cray waardoor er deze keer meer variatie in het groepsgeluid zit.

In het najaar komt Beaux Gris Gris And The Apocalypse het album live voorstellen in Europa. Helaas staat België (nog) niet op de planning. In elk geval kan je op deze nieuwe studioplaat horen dat ze niet enkel goed kunnen rocken waardoor er misschien ook een breder publiek kan bereikt worden.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More