Home nieuws Wijgmaalse artiesten steken dorpsgenoten een hart onder de riem

Wijgmaalse artiesten steken dorpsgenoten een hart onder de riem

by Bart Verlent

In de Leuvense deelgemeente Wijgmaal woont er heel wat muzikaal talent. Deze lokale muzikale helden hebben zich verenigd om alle dorpsgenoten een warm hart onder de riem te steken in deze donkere en onzekere tijden.

(c) Wijgmaal 3018

De Wijgmaalse artiesten kozen ervoor om Nen Schuenen Dag van Big Bill/ Lennaert Maes te bewerken en op te nemen. Big Bill maakte dit nummer in de herfst van zijn carrière. Het gaat over een ochtendlijke wandeling door de binnenstad van Leuven.

De artiesten die aan deze nieuwe versie meewerken zijn: Stoy Stoffelen, Sam Versweyveld, Ronny Mosuse, Annelies Tanghe en Sam Pieter Janssens van And Then Came Fall, Noémie Schellens, Nana Ndelo, Kobe Baeyens, Edwin Risbourg, Stan Van Samang, Bert De Prins, WIM (Phillibustas), A3aan en Stefan Willems (Frimout). De productie was in handen van Sam Pieter Janssens en Edwin Risbourg.

Deze nieuwe versie is ook te koop. De opbrengst gaat volledig naar Gastvrij Wijgmaal, een burgerinitiatief dat zich inzet voor de vluchtelingen in Leuven. De single is te koop via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More