Home nieuws Wardrobe vraagt hulp om nieuw album te persen

Wardrobe vraagt hulp om nieuw album te persen

by Bart Verlent

2020 zag er veelbelovend uit voor Wardrobe. Johan Verckist en co hebben het derde album Jason ingeblikt in de studio met Damien Vanderhasselt (Millionaire, Mintzkov, Creature With the Atom Brain) achter de knoppen en Staf Verbeeck, (dEUS, Absynthe Minded, Calaxico) die instond voor de mix. Na de opnames komt de band buiten met een sterk album met een nieuwe straffe sound, waar we al de straffe singles Goldilocks, Dead End Kids, Vexed Questions en Sugar Pyramids uit te horen kregen.

(c) Wardrobe

De band droomde al van een drukke festivalzomer en ditto najaar, maar toen kwam covid-19 het feestje verpesten. Er was een tour gepland, deze werd eerst uitgesteld, later geannuleerd. Net als de cultuursector kreunt Wardrobe, zonder optredens hebben ze ook geen inkomsten.

Er is geïnvesteerd in het opnemen van de nieuwe plaat. Maar ook een plaat laten drukken is duur. Zonder de garantie van optredens, waar de meeste albums verkocht worden, is dat op dit moment een grote gok. Toch willen ze Jason de mooie afwerking geven dit het verdient.

Omwille van deze bijzondere situatie, vraagt Wardrobe jullie hulp. Zo kan je de band financieel steunen door bijvoorbeeld het album nu al te bestellen. Of kan je merchandise bestellen zoals een koffiemok of t-shirt. Ook kan je de volledige Wardrobe catalogus bestellen op cd of vinyl, of een vip-ticket voor het releaseconcert kopen. Wil je een solo optreden van zanger Johan Verckist thuis dan kan dit ook. Je kan natuurlijk ook de gehele band boeken als je daar plaats voor hebt.

Via deze link kan je Wardrobe steunen zoals je zelf wilt. Als alles goed draait zal Jason dan in januari 2021 het licht zien.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More