Home nieuws Veertien nieuwe namen voor Alcatraz

Veertien nieuwe namen voor Alcatraz

by Nel Mertens

Vol hoop en vertrouwen is de zomer van 2022 toch iets waar we naar durven uitkijken. In dikke, vette, zwarte letters staan daar op 12, 13 en 14 augustus ALCATRAZ in onze agenda neergepend, want met al meer dan 90 bevestigde acts was de line-up al behoorlijk indrukwekkend.

Als eindejaarsverrassing voegen de organisatoren nog 14 namen toe aan de affiche. Bands uit de verschillende hoeken van het metalspectrum die tegemoet komen aan de veelheid van jullie muzikale smaken.
De heavy metal veteranen Accept, black metal van Der Weg Einer Freiheit, metalcore/ industrialact Eskimo Callboy, Diamond Head, Trauma, The Raven Age, de Nederlandse rockfanaten Peter Pan Speedrock, trashband Evil Dead en de brute death metal van Cattle Decapitation en Lorna Shore bewijzen dat variatie nog steeds het magische woord is voor Alcatraz.

Maar de magie komt ook uit eigen land, want ook Mordkaul, Cobra the Impaler en killthelogo werden aan het programma toegevoegd. Nog minder dan 10 bands te gaan en de affiche is rijkelijk vol!

De verkoop van dagtickets start zodra de laatste bands en ook de headliners van komende zomer bekend zijn gemaakt. Je kan op de website wel al early bird weekend tickets kopen (tot 01/01/2022). Of geef je donker zwaarste familielid een origineel nieuwjaarsgeschenk met een Alcatraz-giftcard.  

Website / Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More