Home Belgisch UIteraard ook geen Head On Stone, maar we blijven positief…

UIteraard ook geen Head On Stone, maar we blijven positief…

by Didier Becu

Iedereen weet het ondertussen. Alle cafés zijn gesloten en dus is het onmogelijk dat het optreden van Head On Stone doorgaat. We gaan ervan uit dat de regering de juiste maatregelen heeft getroffen, maar toch wensen we te onderstrepen dat hierdoor heel wat mensen lastige maanden zullen krijgen. En dat in vele sectoren. Ook in de muziek. Denk maar eens aan het feit hoe bands maandenlang aan een plaat hebben gewerkt en die nu niet kunnen promoten. Of artiesten die leven van optredens. We nemen onze verantwoordelijkheid op en gaan hier uiterst sereen mee om. Artiesten kun je helpen door bijv. hun plaat te kopen in plaats van te streamen of organisaties kun je helpen door je geld niet terug te vragen. Dat geldt niet alleen uiteraard voor de muziek.
Ondanks deze vreemde tijden gaat Luminous Dash verder op zijn elan en we hopen ons steentje bij te dragen om artiesten een extra zet te geven. En wat het concert betreft, wordt er met Nele gekeken naar een andere datum.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More