Home nieuws TRUE ZEBRA remixt ‘Sex’ tot ‘Weird Sex’

TRUE ZEBRA remixt ‘Sex’ tot ‘Weird Sex’

by Nel Mertens

Seks is liefde. Liefde is seks. Onvolkomen waarheden en essentiële bedenkingen als deze maakte Kevin Strauwen volop op zijn nieuwste album Idiorhythmic. Want wat zou jij verkiezen als je gedwongen wordt een keuze te maken tussen het bevredigen van seksuele lust of de rationele logica? Tussen de valentijnsperikelen door zet Strauwen met zijn soloproject True Zebra de single Sex in de kijker met een videoclip én enkele knappe remixen op zijn nieuwe release Weird Sex.

“Seks is dat moment dat je neemt om alles even te vergeten”, horen we. En dat is precies wat de track ook doet wanneer je meegezogen wordt in het elektronische spel der verleiding.

Het nummer Sex verscheen op zijn album Idiorhythmic, maar is dus ook te vinden op het pas verschenen digitale album Weird Sex, waarop je zeven remixen van Idiorhythmic-nummers vindt. Onder het pseudoniem Newuarts nam hij zelf enkele nummers onder handen, maar ook Hantrax, Implant en Onrust gingen in volle verleiding aan de slag met zijn tracks.

Bandcamp / Facebook / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More