Home Belgisch THOT – Obscured By The Wind (10 year anniversary vinyl release)

THOT – Obscured By The Wind (10 year anniversary vinyl release)

by Hans Vermeulen

THOT bracht 10 jaar geleden hun debuutplaat Obscured By The Wind uit. Grégoire Fray viert deze heuglijke verjaardag niet met taart (hem kennende zal het pizza zijn) maar met een heruitgave op vinyl en verse merchandise. THOT zal eind maart ook een exclusieve live audio/videostream programmeren. Pre-orders kunnen geplaatst worden vanaf 5 maart voor Bandcampfriday. De plaat is beschikbaar in een ‘green sun’ en een ‘white sun’ versie. (http://thot.bandcamp.com/).

Dat wil dus ook zeggen dat de unieke samensmelting van industrial, postrock en punk al tien jaar verder leeft onder het redelijk briljante bijna liefkozende plantaardig noise-stigma. Vegetal noise music zoals de band het inderdaad zelf claimt. Een decennium later staat de klank van deze plaat nog steeds als een huis. Wervelend en onnavolgbaar.

Pre-orderen kan dus vanaf 5 maart en dat doe je best met OBTWX als code in te geven op de hierboven vermelde Bandcamp van THOT. Het levert je een korting van 15% en een ticket voor de livestream op (meer details volgen).

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More