Home nieuws The BatCave-dj’s brengen troost voor de W-festivalgangers (22-25/8/2024)

The BatCave-dj’s brengen troost voor de W-festivalgangers (22-25/8/2024)

by Nel Mertens

De BatCave dj’s van The Bat Collective waren even graag gezien (of vooral gehoord) als de bands in The BatCave op W-Festival, want ze vulden de houten dansvloer tussen en na de optredens vaak met evenveel fans als daar waren voor de live-optredens.

Dat het festival eind augustus enkele dagen terug afgelast werd, wegens het faillissement van de organisator Wave To Synth, was een domper voor de W-festivalgangers die – al dan niet – al een ticket kochten, hotel reserveerden, hun mooiste outfits hadden klaargelegd en hun puntschoenen hadden opgeblonken.

Voor de mensen die toch afzakken naar Oostende op het geplande, maar in het zilte zeewater gevallen festival, (of al de anderen die gewoon zin hebben in een oerdegelijke donkere fuif) organiseren de dj’s van The Bat Collective een heus zwart dansfeestje. Of vier.

Onder de noemer ‘Dark Weekender’, kan je namelijk van 22 t.e.m. 25 augustus in muziekcafé Twilight in Oostende terecht om er samen met gelijkgezinden te gaan feesten op de heerlijkste donkere tunes en duistere meezingers. En weet je wat nòg? Dit is hélemaal gratis!

Donderdag 22.08 vanaf 18 uur
Vrijdag 23.08 vanaf 18uur
Zaterdag 24.08 vanaf 15 uur + Dark Weekender Beach Brunch (potluck-principe van 11-15 uur)
Zondag 25.08 vanaf 15 uur

Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More