Home Concerttip Teenslippers voor W-festival

Teenslippers voor W-festival

by Nel Mertens

Nog even wachten met inpakken, want de zomer is nog lang, maar de zwarte teenslippers liggen alvast klaar. Het ziet er met steeds meer zekerheid naar uit dat W-festival één van de zomerfestivals is die zal kunnen plaatsvinden. Deze keer worden we verwacht op het klein strand in Oostende. Goed nieuws over één van onze favoriete festivals, dat het vooruitzicht op een mooie zomer kleurt!

Nochtans duiken er kritische stemmen op over de affiche, want de ‘W’ van W-festival verliest zijn focus op Wave. Een terechte kritiek, want de affiche werd iets anders ingekleurd. Maar ook logisch, lijkt ons, aangezien de organisatie nu ook Sinnersday onder zijn vleugels zitten heeft en de donkere scene vooral daar aan zijn trekken zal laten komen. Voor ons doet die kritiek niet veel af aan de aantrekkingskracht van het festival, want op de affiche prijken één voor één ronkende namen uit de jaren 80 en 90.

Een affiche die dus gerust de Love Of The Common People zal winnen, want ook Paul Young werd toegevoegd aan de line-up, zei het in vervanging van The Mission. Die laatste kan je dan wel aan het werk zien op het Sinners Day Festival (30/10-1/11/2021).

Vier dagen W-fest van 26 t.e.m. 29 augustus, voorafgegaan door een Sinners Day Special op 25/8, dus. Bekijk hier alvast de line-up van een donker zondige avond met onder andere het unieke reünieconcert van The Neon Judgement als headliner en een kleurrijke W-affiche. Oefen nog eens de danspasjes bij Rythm Is A Dancer van Snap, slow nog eens ter gewenning op Wet Wet Wet en laat de beats van Technotronic opnieuw je hart veroveren!

Wil je echt een vakantiesfeertje? Dan kan je ook overnachten op de W-camping in Jabbeke, van waaruit een pendeldienst voorzien wordt, of in de buurt een hotel of jeugdherberg inpalmen.

Website / Facebookevent / Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More