Home nieuws Sinner’s Day Winter 2022 is geannuleerd

Sinner’s Day Winter 2022 is geannuleerd

by Bart Verlent

De festivalzomer van 2022 is wat anders uitgedraaid dat iedereen verwacht was. De knaldrang was enorm groot zodat er een hoop nieuwe festivals in de agenda verschenen. Maar blijkbaar viel de ticket verkoop van deze nieuwe festivals serieus tegen, het Hear Hear festival liet daarom de line-up krimpen, het Whisper festival had een knappe tweedaagse gepland waar uiteindelijk maar één dag van overbleef.

(c) Sinner’s Day

Helaas is dit ook het geval met de wintereditie van Sinner’s Day die zou plaats vinden op 29, 30 en 31 november. Ook al had de organisatie alles uit de kast gehaald om met een fantastische affiche op te dagen, toch viel de ticketverkoop tegen. Omdat de organisatie goed georganiseerde festivals wil blijven organiseren zoals deze zomer (W-Festival & Sinner’s Day Summer) zit er niks anders op dan Sinner’s Day Winter volledig te annuleren.

De weinige mensen die een ticket gekocht hebben kunnen dit gebruiken voor de editie van 2023. Je kan ook jouw geld terug vragen. Dan moet je een email sturen naar support@w-productions.be met vermelding van het ticket ordernummer, het emailadres waar je de tickets met hebt gekocht en jouw bankrekeningnummer.

Meer info vind je op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More