Home nieuws Sinner’s Day vond zijn thuisbasis

Sinner’s Day vond zijn thuisbasis

by Nel Mertens

Sinner’s Day was sinds 2020 al op zoek naar een vaste uitvalsbasis om zijn podium voor topacts uit de jaren 70, 80 en 90, maar ook nieuw talent binnen de newwave-, EBM-, goth- en punkscene op te stellen.

Een plek die makkelijk bereikbaar is voor het volledige land (en de buurlanden), een plek met een unieke uitstraling, een plek met een roemrijk verleden, een plek met uitbreidingsmogelijkheden en een enthousiast stadbestuur. De Sinner’s Day-organisatoren vonden in de stad Diest de ideale locatie. Vanaf 2022 zal de wintereditie van het festival jaarlijks georganiseerd worden op de citadel van de stad.

Sinner’s Day Winter 2022 gaat door van 29 t.e.m. 31 oktober. Op de twee podia kan je heel wat internationale, donkere bands aan het werk zien, zoals Ministry, Dead Kennedys, The Jesus and Mary Chain, Echo & The Bunnymen, The Charlatans, Peter Hook, The Alarm,The Undertones … Maar ook veel Belgisch talent krijgt er een podium, onder wie De Brassers, Janez Detd., Vomito Negro, Parade Ground, …  In oktober worden er bovendien nog twee headliners bekendgemaakt!

Tickets zijn nu reeds te koop.

Facebook Facebookevent / Website

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More