Home nieuws Sinner’s Day update

Sinner’s Day update

by Nel Mertens

Wie tegenwoordig naar een festival gaat, wéét dat er tot op het laatste ogenblik nog bands afzeggen en dit wijzigingen op de affiche mee brengt. Ook Sinner’s Day had er al mee te kampen en dat ‘covid cancellation’-lijstje groeit nog even aan…

Zowel The Mission, The Stranglers als Laibach hebben hun show die voorzien was op de donkere driedaagse gecanceld. Meer uitleg en info hierover, vind je op de Sinner’s Day website, bij ‘nieuws’.

Ze worden vervangen door Agent Side Grinder op maandag 1/11 en Siglo XX en de Deutsch-Amerikanische Freundschaft (DAF) op zaterdag 30/10. Die laatsten hebben een aankomend nieuw album, Nur Noch Einer, dat pas op 26/11 verschijnt, maar dat ze, in wereldpremière, al live zullen brengen voor het Sinner’s Day-publiek!

The Mission en The Stranglers lieten weten wél present te zullen zijn op de Sinner’s Day Special Day 1 op 24 juni 2022 in Oostende. Ook Nosferatu bevestigde reeds voor die editie!

Heb je een ticket voor 30/10/2021 (enkel die dag), dan kan je dit, als je wil, omruilen voor een ticket voor de Sinner’s Day Special Day 1 op 24 juni 2022 in Oostende. Indien je voor deze optie kiest, is het ticket voor 30/10/2021 uiteraard niet meer geldig. Stuur een mailtje naar support@w-festival.com en dan ontvang je je nieuwe ticket voor 2022 voor 30/11/2021.

Website Facebook Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More