Home nieuws Sinners’ Day uitgesteld naar 2021

Sinners’ Day uitgesteld naar 2021

by Nel Mertens

Het uitstellen van optredens en festivals komt tegenwoordig natuurlijk niet meer onverwachts, maar ondanks de positieve energie en volle moed van de organisatoren, moet nu ook Sinners’  Day volgen.

Ze probeerden lang vast te houden om de fans van de donkere scene zo snel mogelijk opnieuw een mooi live-aanbod te bieden, zowel met W-Festival als met Sinners’ Day.

W-festival werd aanvankelijk van mei naar augustus verplaatst, maar moest ook een tweede keer uitgesteld worden naar 2021. In plaats van op W-festival zouden we een groot deel van de bands die op W-Festival geprogrammeerd stonden, kunnen zien tijdens het laatste weekend van oktober op Sinners’ Day . Jammer genoeg wordt ook Sinners’ Day uitgesteld naar volgend jaar, van 30 oktober tot 1 november 2021.

Tot hier toe gaan de donkergezielden het dus nog even moeten doen met kleinere evenementen, zoals de New Wave Party in Aaigem op 19/9 voorafgegaan door een optreden van Depeche More en Enzo Kreft, maar ook het fijne minimal wave festivalletje Waveteef tijdens het laatste weekend van oktober in Wommelgem met Skemer, ADN’ Ckrystall, Jean-Luc, Paul Nova, KNIGHT$ en Neuer Deutsche Wille.

We duimen alvast mee dat deze kunnen doorgaan en blijven zeker uitkijken naar de grotere, uitgestelde evenementen zoals Sinners’ Day en W-Festival.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More