Home nieuws SERIOUS BEATS 100 – The Ultimate Saga of House

SERIOUS BEATS 100 – The Ultimate Saga of House

by Ann Cnockaert

De langstlopende compilatiereeks ooit, Serious Beats, komt aan zijn eind met deze allerlaatste editie.

Serious Beats startte in 1991 en werd in de jaren daaropvolgend één van de populairste compilaties in België. Het merk serveert al 100 edities lang de hotste dance tracks. Typisch aan de reeks was dat er altijd werd gekozen voor de full length versions om tegemoet te komen aan de wensen van dj’s. De tracklists van de compilaties werden telkens zorgvuldig uitgekozen, en ook deze allerlaatste editie bevat meer dan 60 toptracks. Met retro-classics van Robert MilesYves DeruyterEmmanuel Top en Energy 52 over de nu al tijdloze floorfillers van Avicii, Bicep, Tocadisco, Green Velvet en Dennis Ferrer naar de recentere classics in wording van Purple Disco Machine, Fisher, Riton en Camelphat. Stuk voor stuk nummers die de muziekgeschiedenis in zullen gaan als echte klassiekers.Het eerste volume van Serious Beats werd gereleased in volle newbeatperiode, toen vele Belgische producties furore maakten: T99QuadrophoniaB-SidesPleasure GameSet Up SystemEdwards & ArmaniPraga Khan, A Split Second, … Velen zijn aan het grote publiek kenbaar gemaakt door de Serious Beats compilaties.

Om de honderdste, en dus laatste editie te vieren, wordt Serious Beats 100 uitgebracht in een speciale Anniversary Edition: een 6-cd box en in 3 vinyl box sets, met als extra insert een mooi overzicht van alle coverhoezen van alle volumes. Het ultieme collector’s item.

FacebookWebsite

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More