Home nieuws Scorpio Sessions selecteert Lefwerk

Scorpio Sessions selecteert Lefwerk

by Didier Becu

Sinds kort organiseert de Leuvense radio Scorpio wekelijkse sessies. Het concept is dat men op zoek gaat naar nieuw Belgisch talent zonder zich daarbij te beperken tot een bepaalde stijl. De enige voorwaarde die men stelt is dat de muziek voor de Scorpio-sessies door maximaal twee man kunnen worden gespeeld.

Naast de sessies is er ook plaats voor coverage op de radio, en eens de corona uit het land is verdwenen zal ook Luminous Dash aan dit project mogen meewerken. Wie zin heeft om deel te nemen aan deze unieke showcase kan zich alvast inschrijven via Vi.be.

LEFWERK
LEFWERK

“Het kan niet oprechter dan dit. Ze zeggen zelf dat een nummer de wereld insturen iets is zoals water naar de zee dragen, misschien drijft dit naar een mooie haven, wie weet naar een mestpoel. Wij zijn er zeker van dat dit naar een mooie haven zal drijven.” Mooiere woorden konden we niet verzinnen voor het debuut van Vinnie en Niels François aka Lefwerk. Hiphop van op de buiten zoals ze zelf zeggen, en dat buiten moet je dan in Wetteren gaan zoeken. Beats met een boodschap.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More