Home Belgisch Scorpio Sessions selecteert LÆLE

Scorpio Sessions selecteert LÆLE

by Didier Becu

Sinds kort organiseert de Leuvense radio Scorpio hun wekelijkse sessies. Het concept is dat men op zoek gaat naar nieuw Belgisch talent zonder dat men zich beperkt tot stijl. De enige voorwaarde die men stelt is dat de muziek voor de Scorpio-sessies door maximaal twee man kan worden gespeeld. Naast de sessies is er ook plaats voor coverage op de radio, en eens de corona uit het land is verdwenen zal ook Luminous Dash aan dit project mogen meewerken. Wie zin heeft om deel te nemen aan deze unieke showcase kan zich alvast reeds inschrijven via Vi.be.

De geluksvogel van deze week is LÆLE. Neen, vraag ons niet hoe je dit moet uitspreken of hoe je het dient te schrijven zonder te gaan copy-pasten, maar wat we wel weten is dat het om hemelse elektronicapop gaat. Wat voor Ella Vermeir (makkelijker toch?) begon als een soort van slaapkamerexperiment werd al gauw een eigen sound met prachtige nummers waar je bij wegdroomt of stil van wordt. Live kan je LÆLE aan het werk zien met Mirek Coutigny, en dat is ook een artiest die de laatste tijd meer en meer van zich laat horen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More