Home Belgisch Rapper K1D pakt uit met derde ep.

Rapper K1D pakt uit met derde ep.

by Nel Mertens

De Belgische rapper K1D heeft zijn derde muzikale project klaar. Na High Hopes en Peter Pan Syndrome, bracht hij net zijn derde ep Lonely Hour(s) uit. Lonely Hour(s) is het eerste deel van een dubbelproject. Het tweede deel volgt na de zomer.

Lonely Hour(s) is een ep over eenzaamheid en het stigma rond dat begrip. Voor de meeste mensen heeft dat woord enkel een negatieve connotatie, maar voor mezelf is het vaak iets positiefs. De wereld draait zo snel dat er amper tijd is om stil te staan bij waar je met je leven naartoe wil: alles is op voorhand gepland en het enige wat je in die drukte moet doen is het voor jou uitgestippelde pad volgen. De meeste van mijn creatieve ideeën komen uit momenten waarop ik alleen ben: ’s nachts bijvoorbeeld, dan valt die drukte weg. Dat is de positieve kant van eenzaamheid, de ruis is uitgeschakeld en er is meer ruimte om te denken. Deze ep gaat niet woord voor woord over eenzaam zijn, maar komt uit een eenzame plek en bevat zowel het positieve als het negatieve dat daaruit voort komt. Eenzaamheid geeft me inspiratie voor de wildste ideeën”, laat K1D weten.

Met deze release brengt K1D ook de tweede single van dit project uit: No Such Thing is een easy-going nummer op een zweverige productie van de Brusselse producer en rapper PHASM. We kregen eerder al de eerste single Check te horen, in samenwerking met de Argentijnse superster-rapper Bhavi en de Brusselse MC Krisy.

Facebook / Instagram / Twitter

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More