Home Belgisch Nog meer namen voor 20 jaar TRIX

Nog meer namen voor 20 jaar TRIX

by Luminous Dash

Zag de line-up voor het verjaardagsfeest van de Trix er al niet indrukwekkend genoeg uit? Doen ze er potverdorie nog een schepje bovenop met enkele ronkende aanvullingen!

Zo komt de Antwerpse hiphop-godin Miss Angel samen met vrienden Che, K1d, Le Bruce en Lyna hun podium in vuur en vlam zetten. Iets dat de Antwerpse thrashmetal- en hardcore punkhelden van Toxic Shock ook komen doen. Brengen zij mee om samen het kot af te breken: Bert Roos (Huracan), Dave Hubrechts (Meuris, Diablo Blvd) en Team Panini!

Samen met Studio Brussel presenteert Trix ook enkele laureaten van De Nieuwe Lichting. Maken zo hun opwachting: ILA, BLUAI en Shaka Shams. Verder maakte Burenhinder met Droomwolkje en Ampe hun collaborerende vrienden bekend en brengt Meltheads dan weer de producers Pieter-Jan Decraene en Vic Delnaet mee.

Geen feestje zonder DJ Eppo Janssen uiteraard. Ook hij moest er als ex-programmator van Trix zeker bij zijn. En hij neemt uiteraard zijn vetste floorfillers mee! Dansen gegarandeerd!

20 JAAR TRIX
Zaterdag 21 september 2024
Trix, Noordersingel 28/30, 2140 Antwerpen
Info: www.trixonline.be

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More