Home Belgisch Nieuwe vondsten in Luminous Belge.

Nieuwe vondsten in Luminous Belge.

by SANDRA REGENT

Het einde van alweer een drukke muzikale zomer is in zicht, gelukkig zijn de lumineuze vondsten in onze Spotify-playlist dat allesbehalve.

FULCO (c) Björn Comhaire

Het. Is. Oké. De mystiek van het instrumentale drieluik doordrenkt van elektronische en organische tracks van Droezel blijft ons fascineren. Na een luisterbeurt jouw ongetwijfeld ook! Nederlandstalig pop met een knipoog, beter kunnen we De Sms’ende Mens, oftwel de alledaagse obscuriteit in onze maatschappij door de bril van multitalent Fulco, niet beschrijven.  

De mannen van Black Box Revelation proberen dan weer van hun slechte gewoontes en verslavingen af te geraken in Kick The Habit. Zolang ze maar niet stoppen met muziek maken kunnen we dit alleen maar toejuichen.

Het lijstje voor deze week wordt al feestvierend afgesloten met de koele beats van Borokov Borokov. Het mag duidelijk wezen dat er gedanst wordt om Half Vier.

Veel luister- en dansplezier!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More