Home nieuws Nieuwe videoclip van True Zebra

Nieuwe videoclip van True Zebra

by Nel Mertens

Met zijn project True Zebra slaagt hij er eigenzinnig in om zowel electrorock als antipop neer te zetten. En dat doet hij wel graag op een podium dat hij als einzelgänger volledig alleen weet in te nemen met een energieke voorstelling van zijn sound en visuals.

Hij zou dit weekend op BIMfest in Sint-Niklaas spelen en het gemis aan de beweging die daar zowel voor hem als voor ons zou mee gepaard gaan, verzacht hij met een nieuwe videoclip bij het nummer Move. De zesde track van zijn nieuwste album Idiorhythmic liet ons alvast niet stilzitten, want “You got to move on…”

Op Idiorhythmic verklankte Strauwen het dilemma tussen rede en verlangen. Het nummer verscheen in september digitaal en op cd verkrijgbaar bij Electrock Recordings.

Anti-pop als EBM zonder kwistige overdrijvingen, electro zonder te vervallen in herhalingen van legendes, industrial rock zonder brutaliteit, maar vooral een album mét de unieke True Zebra-sound. (Her)lees hier ons volledige review.

Facebook / Website / Bandcamp / Streamingplatforms

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More