Home nieuws Nieuwe videoclip van Struggler

Nieuwe videoclip van Struggler

by Nel Mertens

In dezelfde periode van Siglo XX en De Brassers, was er ook Struggler dat het Limburgse dorp Hamont Achel beroerde met een rebels geluid en punkrock op de kaart van België zette. Zo’n veertig jaar later bevestigden ze dat opnieuw, want met Wilma brachten ze begin juni een dijk van een album uit.

(c) Ann Cnockaert

Met een videoclip wordt daaruit het nummer Reasonable Doubts in de kijker gezet. De track met repetitieve elementen die voor een trance-effect zorgen, maar tegelijk voor chaotische opschudding met vuil gitaarwerk en uitdagende drums. Over twijfels die blijven sluimeren en bittere herinneringen die – ondanks het overredeneren – toch steeds weer blijven opduiken.

In de clip zien we zanger Rene Hulbosch een bijl hanteren om zijn gitaar op te knopen, waarna hij wegrent en deze voor dood achterlaat. Maar geen paniek *facts checked*: morgen repeteert Struggler nog steeds even enthousiast voort!

Facebook / Bandcamp

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More