Home Belgisch Nieuwe videoclip van Hersencellen.

Nieuwe videoclip van Hersencellen.

by Nel Mertens

Het collectief gebundelde brein van Gert Vanlerberghe en Bootsie Butsenzeller, ook wel Hersencellen genoemd, heeft een nieuwe videoclip klaar. Het nummer De Computer is er eentje dat oorspronkelijk van Will Tura is en dat de heren onder handen namen tot ze een iets gestoordere versie bekwamen. En nee dit is geen fake 1 april-nieuws!

We zeiden het al eerder: Hersencellen De Computer laten overnemen leidde tot een donker uitgesmeerde sound met futuristische elementen die in beheerste chaos over ons eigen brein lijkt te glijden om daar af en toe wat geknetter te veroorzaken.

Het nummer vind je terug op de tweede ep van Hersencellen: Spaarplan is op tape en digitaal te bekomen bij het label Jezus Factory Records.

Het visuele plaatje van de videoclip past helemaal bij de jaren tachtig elektro-stijl die wel sterk in het nummer zit en is van de handen van Bootsie Butsenzeller en Massy William.

Wil je hen live aan het werk zien? Je kan Hersencellen op 13/4 in café De Vlaey en op 16/5 in Chatleroi in Antwerpen beleven

Hersencellen: Facebook / Bandcamp / Blogspot

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More