Home Belgisch Nieuwe single Hyper!.

Nieuwe single Hyper!.

by SANDRA REGENT

Vorig jaar schopten ze het al tot in Humo’s Rock Rally met hun alternatieve tuxedorock uit het Gentse. Drie vrienden tussen 18 en 20 jaar in kostuum met een gezamenlijke passie: muziek maken. En die passie en enthousiasme hoor je ook in hun nieuwste Ned.

Eén brok energie. Een strak ritme, hyperactieve drums, een in het oor springende basgitaarlijn, om nog maar te zwijgen van de sublieme gitaarsolo’s. Amper 18 jaar en wat een gitaartechniek! De vlotte, nonchalante zanglijn van Iskander Moens doet met momenten denken aan een jonge Alex Turner. Alsof we niet alle moeite hadden om recht te blijven staan in deze wervelstorm, schakelen de jonge Gentenaren aan het einde nog een versnelling hoger en barst er een heuse cycloon los. We worden hier zo eventjes compleet omvergeblazen.

De vergelijking met Triggerfinger en QOTSA worden regelmatig gemaakt, maar dat hebben deze rockers niet nodig.  Ze zijn gewoon zichzelf: Hyper! Oerdegelijke, dynamische rock ’n roll met hier en daar een vleugje blues en vooral véél goesting.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More