Home Belgisch Nieuwe single A Bear Called Panda.

Nieuwe single A Bear Called Panda.

by Theo De Rycke

No Money is de nieuwe single van de Belgische band A Bear Called Panda. Begin dit jaar nam de Hasseltse rockband, met ex-leden van Civilian, een eerste album op. Deze plaat zal half september in de winkel liggen, maar in eerste instantie volgen er nog een drietal singles met bijhorende videoclips.

No Money is een vrolijke punkrocksong over schrijnend geldgebrek. De single is digitaal uitgebracht op Spotify, iTunes en andere digitale platformen wereldwijd. Tegelijkertijd is er een leuke videoclip gelanceerd. Niemand minder dan DJ 4T4 (’t Hof van Commerce, Studio Brussel) zorgde voor old school scratching in het nummer. De mastering is van de hand van Belgisch grootste knoppenwonder Uwe Teichert.

A Bear Called Panda brengt een mix van seventies, eighties en nineties-rock in een moderne cocktail. De band zal in de zomer al op verschillende podia te zien zijn en gaat in het najaar de baan op met de debuutplaat.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More