Home Belgisch Nieuwe aanwinsten in Luminous Belge.

Nieuwe aanwinsten in Luminous Belge.

by SANDRA REGENT

Drunk’n Caravan opent onze lijst deze week met een verschroeiende mokerslag! Belgiums’ finest Peuk raasde deze zomer als bezeten doorheen de zomerfestivals en liet een onuitwisbare indruk achter.

Ook de jongens van Black Leather Jacket hebben niet stilgezeten ondanks hun drukke festivalzomer. Met het psychedelische FFFreaks tonen ze dat ze niet zomaar in een hokje te steken zijn.

Don’t Overthink! Goede raad van de Leuvense lo-fi band Bonzo dat hun een plaatsje in de selecties van Sound Track oplevert en ons goedgezind maakt! Net als het Antwerpse Alps. die we het best kunnen omschrijven als de hedendaagse Belgische Fleetwood Mac en ons met het prachtige melancholische en grootse klinkende Filastin betoveren en doen wegdromen.

Ook singersongwriter Aster vinden we in die selecties terug. Met songs als Blood Red Rain voorspellen we deze Limburger een plaats in de finales. Intiem en indringend. Onbevangen luisteren met een brok in de keel en een opwellende traan in de ooghoek, wees er maar zeker van!

Veel luisterplezier!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More