Home nieuws Nieuw album van Cousin Harley op komst

Nieuw album van Cousin Harley op komst

by Nel Mertens

Cousin Harley (de rockabilly band van Canadese gitaar virtuoso Paul Pigat) laat weten dat er binnenkort een nieuw album verschijnt. Geen nieuw werk, want het gaat om een ‘greatest hits’-album.

8

De tracks voor het album The Jukebox Hits werden geselecteerd door Paul Pigat zelf en bevat de 4 favoriete tracks van de fans, uit vier albums die in de periode 2003-2013 verschenen. Muziek uit een periode van 10 jaar, met Jukin’, Hillbilly Madness!, It’s a Sin en B’hiki Bop, dus!

The Jukebox Hits is digitaal beschikbaar, maar verschijnt op 27/8 bij Poetwannes Records ook in een limited edition deluxe versie van slechts 50 exemplaren. Deze bevat een met de hand geperste 7” vinyl met de geremasterde audiotracks en een hangenummerde hoes. En voor de échte ‘collecteurs’ zijn er ook 5 test pressing exemplaren beschikbaar in 1950’s American Diner geïnspireerde kleuren.

Website / Bandcamp / Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More