Home Concerttip Muziekclub N9 neemt afscheid van N9 Villa

Muziekclub N9 neemt afscheid van N9 Villa

by Bart Verlent

Muziekclub N9 ging ooit door het leven als De Media, als café, jazzclub, jeugdhuis en als rocktempel. Het overgrote deel van de clubconcerten vond plaats in een clever tot intieme muziekclub omgetoverd huis op het einde van de Molenstraat in Eeklo: N9 villa.

Talloze topmuzikanten stonden daar op het podium: Don Cherry, Meat Puppets, Lee Ronaldo, Chris Whitley, Dead Moon… Om praktische redenen is de concertwerking van Muziekclub N9 al even verhuisd naar Kubiek in de Kerkstraat, waar meer dan ooit werk wordt gemaakt van een ultieme concertbeleving, met nog beter geluid en licht.

© Muziekclub N9

Daarom organiseert N9 op vrijdag 12 november een laatste evenement in de N9 villa. Die avond nodigen ze een laatste maal een muzikale topper uit om N9 villa te danken voor bewezen diensten. Welke dansbare band uit eigen land op het podium zal staan, houden ze nog even voor zichzelf. Maar ze geven wel een aantal tips: instrumentaal, atmosferisch, meeslepend, geraffineerd en wild, deze band bouwt een eigen muzikaal universum en stond al enkele keren op het podium van N9 villa. Na dit surprise optreden is er een afterparty met dj Tabou.

Tickets voor dit afscheidsfeestje kosten €17 en zijn verkrijgbaar via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More