Home nieuws Muziekclub De Zwerver komt met straffe nieuwe namen voor 2023

Muziekclub De Zwerver komt met straffe nieuwe namen voor 2023

by Bart Verlent

Muziekclub De Zwerver in Leffinge is bekend voor hun fantastische festival Leffingeleuren waar altijd nieuwe en meer gevestigde namen te zien zijn. Ook in hun muziekclub programmeren ze altijd de meest avontuurlijke artiesten en bands.

© De Zwerver

Voor 2023 hebben ze alvast heel wat in petto.

Op zaterdag 21 januari krijgen ze Britse artpunksensatie KEG over de vloer terwijl er op 8 februari plaats is voor americana met American Aquarium en Kirby Brown. Liefhebbers van postpunk kunnen op 11 februari het Londense trio Girls In Synthesis aan het werk zien in Leffinge terwijl we op 25 februari een klein postpunkfestival krijgen met Tramhaus, Asbest Boys en Vangina’s, What Else?

Vrijdag 10 maart zakt het Amerikaanse viertal Fantastic Cat af naar Leffinge met in het voorprogramma de Oostendse singer-songwriter Nir Shemmer. Sonic Youth-icoon Thurston Moore komt het album By The Fire voorstellen op 13 maart. Op zaterdag 18 maart krijgen we een Belgisch onderonsje met Meltheads en Ada Oda. Ten slotte komen The Delta Saints terug bij elkaar voor een eenmalige reünie tour die op 23 augustus halt houdt in Leffinge.

Tickets zijn te koop via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More