Home nieuws Luminous Dash zoekt extra medewerkers

Luminous Dash zoekt extra medewerkers

by Nel Mertens

Luminous Dash wil je alles vertellen over het reilen en zeilen in de muziekwereld en vooral ook over wat er beweegt in de Belgische muziekscene. Ons aantal lezers en volgers blijft groeien en we willen dan ook vooral hén in de eerste plaats bedanken, om er samen met ons een mooi verhaal van te maken.

Om dat muziekverhaal dagelijks verder te schrijven, kunnen we rekenen op onze medewerkers die vrijwillig meegezogen worden in de vibes en trillingen van wat er in muziekland beweegt. Vrijwilligers, inderdaad, want hoe professioneel we het ook willen, niemand van de redactie verdient hier geld mee. Het engagement in schrijven en fotograferen levert wel plezier op en kansen om hun favoriete muziek mee te promoten via nieuwsberichten, album- en single-reviews, concert-reviews en interviews.

Heb je zin om ook Luminous Dash-er te worden en mee te werken in ons team? Mail dan naar info@luminousdash.com en wie weet wordt ‘Dash-en’ ook jouw nieuwe bezigheid! Ervaring is niet nodig, want met een dosis enthousiasme, passie en engagement, groeit die al snel.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More