Home nieuws Luminous Dash viert derde verjaardag in BarBroos.

Luminous Dash viert derde verjaardag in BarBroos.

by Didier Becu

Deze zomer was het exact drie jaar geleden dat Luminous Dash het levenslicht zag. In alle bescheidenheid zijn we uiterst tevreden met het resultaat, want in een zeer korte periode werd de site één van de meest gelezen muziekblogs van Vlaanderen of haalden we de kaap van meer dan 9000 Facebook-likes. Maar alvorens we adelbrieven naar ons zelf beginnen te sturen, is er maar één iemand die daarvoor moet bedankt worden en dat bent u beste lezer.

Deze verjaardag willen we met jullie vieren en de afspraak is op 2 november in Gent in de BarBroos. Dat is op de Oude Beestenmarkt en het zelfde café als vroeger de Video was.

Meteen vangen we hier de heropstart van onze Luminous Fest-evenementen opnieuw mee aan , want de voorbije maanden waren we druk bezig met onze nieuwe site. En ook hier dank voor de vele lovende woorden.

Voor het verjaardagsfeestje komen twee Belgische (natuurlijk!) bands langs. Een geven we later deze maand vrij en de andere in september. Een kleine tip: het gaat om een topband die deze zomer alle grote Belgische festivalpodia zag of nog moet zien. O ja, en het is GRATIS!

Achteraf en daartussen is er een dj-set van François Du Painlait, één van de AB-dj’s die uit zijn collectie het beste van onze vaderlandse popgeschiedenis zal meebrengen!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More