Home Belgisch Luminous Belge

Luminous Belge

by Pieter Walcarius

It’s getting hot in here, niet alleen buiten maar ook in onze Luminous Belge Spotify-lijst. Deze is terug aangevuld met vijf nieuwe bands die het beste van zichzelf geven.

Met de Delvers Wij Worden Wakker vliegen we er meteen in, alhoewel de song in 2018 verscheen, is hij nu terug van onder het stof gehaald en brandend actueel.
De droom-weg-muziek van deze week komt van Transfer To Graham met Miraflores. Sfeervol nummer dat niet zou misstaan bij een roadmovie.

Cheap fuzz-punk uit de kempen dan hebben we het over Itches. Met Level 25 leveren ze een knap staaltje garagerock af en dit met enkel 30 woorden in de song. Een band die pas begin dit jaar opgericht is, chapeau mannen!
Glowlane schotelt ons hun tweede single voor, Make My Day. Altijd gewaagd om zo een titel te gebruiken maar deze Moise band is daar zeker en vast in geslaagd.

Eindigen doen we met de Gentse crooner pur sang met de charismatische uitstraling, Embracing Franki. Samen met Isolde Lasoen, die instaat voor de zang, brengen ze de single Crying Over You. Een funky toegankelijk nummer met een ABBA-touch.
Veel luisterplezier!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More