Home Belgisch Lekkers in Luminous Belge.

Lekkers in Luminous Belge.

by SANDRA REGENT

Muziekliefhebbers stonden ongetwijfeld in vuur en vlam bij al die mooie ontdekkingen tijdens Record Store Day. De Notre-Dame daarentegen deed dit letterlijk.

Bij Tottenham gelukkig beter nieuws, zij staan voor het eerst in de halve finale van de Champions League. Scoren doet Thomas de Soete niet met zijn uitspraak dat hij de fut niet heeft om vrouwlief Siska Schoeters te bedriegen. Jan De Smet van De Nieuwe Snaar bekent dan weer (op Joe) dat hij wegzapt als Bart Peeters op de radio komt. Tja smaken en kleuren verschillen nu eenmaal.

Waar wij ook niet over discussiëren is over al die lekkernijen die we zondag in onze tuin gaan vinden. En in Luminous Belge natuurlijk: George Dylan is Passing Through terwijl Raveyards blijft plakken als Glue In The Dark. We blijven nog even in het donker dwalen met Moondog van nieuwkomer Lo-Lee-Ta daarna gaan we van donker naar grijs met TheColorGrey en zijn groovy Nothing At All. Last but not least ontvouwen Alps hun prachtige muziek in Unfold.

Deze week dus geen vangst maar oogst. Ga gerust eens luisteren en geniet van al dat lekkers!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More