Home nieuws KYLIE MINOGUE kondigt nieuwe plaat en wereldtournee aan, let’s double The Tension

KYLIE MINOGUE kondigt nieuwe plaat en wereldtournee aan, let’s double The Tension

by Hans Vermeulen

In deze oase van spectaculaire muzikale nieuwtjes kan niets tippen aan het nieuws dat The Cure op Allerheiligen een nieuw album uitbrengt – de treurnis kondigt zich nu al als onovertroffen aan – maar Robert Smith laat zich toch dicht op de hielen zitten door hét fenomeen uit Australië, Miss Kylie Minogue. Het moet niet altijd over Chappell Roan, Taylor Swift en Sabrina Carpenter gaan. Het nieuws dat Kylie in 2025 de hort optrekt met de langverwachte Tension Tour hing al maanden in de lucht, of er werd toch al maanden over gespeculeerd en op gehoopt.

Een eerste batch steden en landen zijn al van een datum voorzien. Sportief als ze is, opent ze de tour midden februari met 7 optredens in haar vaderland. Vreemd genoeg start ze niet in thuisstad Melbourne maar in Perth. Midden maart speelt ze 4 shows in Bangkok, Tokio, Kaohsiun en Manilla om dan naar haar huidige woonplaats, Groot-Brittannië, te verkassen halfweg mei voor voorlopig 9 aangekondigde concerten. De Benelux leeft op hoop!

Wel spectaculair is het nieuws dat ze al heel snel met een vervolgverhaal op Tension, de plaat die ze vorig jaar uitbracht, op de proppen komt. Het is sowieso al iets wat ze nog nooit eerder deed. Deze collectie nieuwe nummers komt uit op 18 oktober, telt 13 tracks en zal Tension II heten. De plaat zou alweer vol dansbare hits staan. Lights Camera Action is de voorttrekkende single en die komt volgende week al uit. Van die 13 nummers zijn er 9 effectief gloednieuw. De andere zijn de recente hit Edge Of Saturday Night met The Blessed Madonna en haar samenwerkingen met Sia, Tove Lo, Bebe Rexha en countryster Orville Peck.

INSTAGRAM

official artwork Tension II

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More