Home Belgisch Himshe wint één dag studiotijd via Belgian Music Addicts

Himshe wint één dag studiotijd via Belgian Music Addicts

by Didier Becu

Als we iets beloven dan doen we het ook. Een paar dagen geleden kreeg de 2500e inschrijver op de Facebookgroep Belgian Music Addicts een heus platenpakket van Starman Records, en ook voor de 5000e zat er een heel speciaal cadeau aan te komen.

De gelukkige winnaar is de gloednieuwe band Himshe. Zij mogen één dag gratis naar de Magnet Studios in Herent bij Jean-Pol Van Ham, ooit nog producer van Vaya Con Dios. Er zijn veel redenen om Himshe tot winnaar uit te roepen. We vinden ze ontzettend goed en ze verdienen meer aandacht, zoals zoveel anderen. Ook omdat de band op 6 maart hun debuut-ep aankondigde en dat viel compleet in het water, mede doordat zangeres Selien nu elke dag zwaar overuren staat te draaien in de zorgsector. Ook daarvoor veel respect.

Belgian Music Addicts is een Facebookgroep die op iets meer dan drie weken 5000 leden verzamelde. Een groep waar je naar hartenlust Belgische clips kan posten en je er je zegje over doen, maar er is meer… Belgian Music Addicts heeft ook een eigen YouTube-kanaal met ondertussen al 267 subscribers. Veel te weinig natuurlijk. Dus subscribe! Via verschillende muziekplatformen gaan we de Belgische media in welke vorm ook wijzen op het feit dat er hier zoveel meer ongelooflijk talent te vinden is dan wat je nu voornamelijk op de radio hoort.

Artiesten hebben het altijd moeilijk gehad, maar nu meer dan ooit moeten we hen steunen. Alsook al de andere mensen die achter de schermen meewerken van labels tot winkels, van technici tot cateraars en de honderden vrijwilligers die zich blijven inzetten ondanks de besparingen.

Stream zoveel je wilt, maar koop aub af en toe eens Belgische plaat, het mag zelfs digitaal zijn. Nodig hier al jouw vrienden uit op Belgian Music Addicts en laat ons vooral afspreken dat als dit alles voorbij is dat we terug allemaal veel naar concerten gaan en elkaar eens goed vastpakken! Het is een les in nederigheid en samenhorigheid. En nu op naar de 10.000, we bedenken wel een nieuwe prijs!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More