Home nieuws Grasnapolsky stelt videoproject voor met Blauwe Uur, Remy van Kesteren en Myron Hamming

Grasnapolsky stelt videoproject voor met Blauwe Uur, Remy van Kesteren en Myron Hamming

by Bart Verlent

Het Nederlandse festival Grasnapolsky brengt, onder normale omstandigheden, een weekend lang muziek en kunst op een bijzondere locatie. Erfgoed, kunst, expedities en muziek gaan daarbij hand in hand. Vanwege de huidige omstandigheden is het nog niet duidelijk wanneer de volgende editie van het festival plaatsvindt. Daarom organiseert het festival een online evenement.

© Grasnapolsky

Op vrijdag 5 maart om 21u presenteert Grasnapolsky een audiovisueel spektakel in de vorm van een video. Samen met het audiovisueel kunstenaarscollectief Blauwe Uur, harpist Remy van Kesteren en zijn Analogue Robot Orchestra en gloednieuwe stadsdichter van Groningen Myron Hamming, tonen ze een bijzondere, korte show vanuit Fabriek De Toekomst in Scheemda, Groningen.

De video draagt de naam: We zagen lichtpuntjes in de verte en noemden ze toekomst. Je kan de video bekijken op 5 maart via de website en Facebookpagina van Grasnapolsky. Daar vind je ook voor meer info.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More