Home Concerttip Geen ASH CODE op Into The Dark Fest, maar… JE T’AIME l’action de tickets!

Geen ASH CODE op Into The Dark Fest, maar… JE T’AIME l’action de tickets!

by Nel Mertens

Op 9 en 10 september staat Into The Dark Fest in zaal Tentakel in Zonhoven al even in onze agenda aangeduid. Twee dagen ondergedompeld worden in een muzikaal bad, gevuld met 16 donkere bands? Klinkt niet slecht!

Oorspronkelijk stond ook Ash Code op de affiche, maar het Italiaanse darkwavetrio heeft jammer genoeg gecanceld. De organisatoren hebben ondertussen al een waardige vervanger gevonden in de Parijse coldpunkband Je t’Aime, dus dat zit helemaal goed.

Voor wie nog geen tickets heeft: het is NU het ideale moment! Want wie er eentje koopt voor 18 juni, krijgt een gratis cocktail. Zij die voor een VIP-ticket gaan, ontvangen er zelfs twee!

Op zaterdag 26 augustus wordt ook nog de Wave War Battle gespeeld in Genk, als pre-festivalavond, om te beslissen welke band het festival mag openen. Wie een ticket heeft voor het festival, mag ook gratis naar dit feestje!

Website / Facebookevent


You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More