Home nieuws Een weekend livemuziek in het Entrepot

Een weekend livemuziek in het Entrepot

by Nel Mertens

Bij de overgang tussen juli en augustus, voorziet het Entrepot in Brugge een Zomerbar die ze vullen met live-optredens. Ondanks de verstrengde maatregelen en daarmee gepaard gaande capaciteitsvermindering, kan Het Entrepot toch een straffe line-up bieden én publiek ontvangen. Er zijn elke dag 200 – wellicht felbegeerde – plaatsjes vrij.

IKRAAAN – Foto door (c) Ann Cnockaert

Op vrijdag 31 juli kan je om 21 uur IKRAAAN aan het werk zien, een dame die Nederlandstalige soultrap brengt met deprimerende teksten, maar met o zo’n glamoureuze uitstraling. Er gaan deze zomer misschien geen festivals door, maar Tin Fingers zou er gegarandeerd gestaan hebben. Ze nemen je graag mee in hun zweverige, dansbare pop om 23 uur.

Tin Fingers – Foto door (c) Ann Cnockaert

Het Gentse radiocollectief Radio Rood zal de concerten livestreamen, de artiesten interviewen en limited edition T-shirts live ontwerpen en zeefdrukken

Zaterdag 1 augustus komt Ratmosphere het podium vullen, een band die als de beste uit Brugge wordt beschreven en dat is wellicht ook de reden waarom Balthazar en Warhaus hen als support meenamen. Hun gezapige rocksound met kapotte discobeats, lofi synths en gortdroge parlando hoor je om 20 uur, waarna de Belgo-Boliviaanse geluidstovenaar Susobrino het podium om 21.30 uur over neemt om zijn tropische beats en percussie te mixen met veldopnames. Afsluiten doet het mysterieuze livefenomeen NAH om 23 uur: een sound die alles en iedereen uiteen rijt met livesampling en drums.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More