Home nieuws Een nieuwe podcast over muzikale powervrouwen

Een nieuwe podcast over muzikale powervrouwen

by Bart Verlent

Sinds 15 juni heeft België er een nieuwe podcast bij. Studente Mo Govaerts nodigt vijf weken lang muzikale powervrouwen uit in haar podcast People’s Faces. In de vijfdelige podcast gaat ze elke week in gesprek met een andere gast en praten ze over hoe ze terecht zijn gekomen in de muzieksector, waar ze momenteel mee bezig zijn en wat hun dromen zijn.

(c) People’s Faces

Mo maakt de podcast om aan de nood aan vrouwelijke representatie in de muziekwereld te beantwoorden. De muziekindustrie is altijd een mannenwereld geweest en mannen hebben jarenlang zowel het podium als de functies achter de schermen gedomineerd, maar daar komt (heel) langzaamaan verandering in.

Benieuwd naar de powervrouwen? Elke week op dinsdag verschijnt een nieuwe aflevering op Spotify. Je kan nu op Spotify al luisteren naar de podcasts met MONOMONO, Annelies Van Dinter van Echo Beatty en Michelle Geerardyn, huisfotografe van de Ancienne Belgique.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More