Home nieuws Drie namen voor Batcave op W-Festival

Drie namen voor Batcave op W-Festival

by Nel Mertens

De organisatoren van W-festival houden de vleermuizen wakker want voegden net nog drie namen toe voor The BatCave-Stage op W-festival 2024!

Op vrijdag 23/8 staat Der Klinke op het podium en de kans dat ze donkerder dan ooit zullen klinken is groot, want voor frontman Chesko is het een thuismatch! Die avond ook een grote internationale naam, met de Zweedse EBM-band Combichrist!

Auger, de Britse darkrockband, zal op zaterdag 24/8 aantreden. Voor ons nu al redenen genoeg om de Batcave in te duiken. Winterslaapje doen, om goed uitgerust te zijn tegen het laatste weekend van augustus!

Vanaf nu zijn er ook dagtickets beschikbaar en daar loopt een fijne lanceringswedstrijd rond: koop nu je dagkaart voor W-Festival 2024 en maak kans op een upgrade naar VIP! Gedurende deze week wordt er elke dag één winnaar uitgekozen. De winnaars voor elke dag worden de volgende dag bekend gemaakt en persoonlijk gecontacteerd via e-mail. Deze lanceringsactie eindigt op zondag 19 november 2023 en is alleen geldig op dagkaarten voor W-Festival 2024. De upgrade gebeurt automatisch vóór eind 2023.

Tickets kopen, doe je via deze link.

Facebook Website Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More