Home Belgisch De week van Aster

De week van Aster

by Didier Becu

Limburger Aster Froyen is zonder meer één van de te volgen talenten van de laatste maanden. Een finaleplaats op Sound Track, opgemerkt door Stijn Meuris, één van onze favorieten en een resem mooie concerten in het vooruitzicht.  En dat alles op zeer korte termijn!

De Leuvense radio Scorpio (106 FM) maakte er deze week gewoon de week van Aster van en dat heeft alles te maken met hun Scorpio Sessions. Radio Scorpio vindt het belangrijk om nieuw talent kansen te geven. Met hun Scorpio Sessions doen ze dat met een combinatie van online content en airplay. Wekelijks  geven ze beloftevolle artiesten uit België de kans om het beste van zichzelf in beperkte bezetting te tonen. Deze intieme sessies worden elke dinsdag uitgezonden op Radio Scorpio tussen 19 en 20 uur en je kan ze nadien ook steeds online terugvinden op hun Facebook- en YouTube-pagina met een exclusief extra nummer. Vanavond (10 maart) is het de beurt aan Aster.

Radio Scorpio

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More