Home nieuws D.I.WHY? in Oemtata!

D.I.WHY? in Oemtata!

by Nel Mertens

De Pastorijstraat in Ertvelde… de naam klinkt rustig en vredig en is wellicht voorzien van een wekelijkse markt in lederwaren. Maar dat zijn slechts vooroordelen, want op nr. 40 huist Oemtata: een bruin café, gedragen door vrijwilligers en met een kapotte ondergrond. Een bar waar men geen cocktails serveert, maar steeds genoeg eten en drinken en ook wel eens een festivalletje.

Schoon lawaai in elk geval op zaterdag 26/9, want dan vindt het doe-het-zelf/doe-het-coronaproof – festivalletje D.I.WHY? plaats.

Killed By Hippies opent met vuile, vuile old school punk, waar het noisepunk / garagetrashtrio Pink Room gegarandeerd nog een schepje bovenop doet. Alles breekt en alles verkruimelt… VONNIS gunt geen rust met hun donker noisy hardcoregeweld.

Uit Kortrijk treedt de rockband WHORSES aan, met een mildere hardheid dan de drie voorgaande, maar zeker niet minder sterk, waarna Elefant de laatste mokerslagen toedient als in witte pakjes gehulde noise-/sludge-/kraut-ers!

De deuren gaan open om 16 uur, Elefant stopt om klokslag 22 uur en zoals overal tikt de klok om 1 uur de deuren dicht. Een ticket kost slechts €15 en kan je bestellen via deze link.

Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More