Home Belgisch CRACKUPS – Floor/Wet Sheets (FONS Records).

CRACKUPS – Floor/Wet Sheets (FONS Records).

by Didier Becu

Als FONS Records een nieuwe release uit heeft, dan mag je er zeker van zijn dat we er als de kippen bij zijn om het beestje te horen. Een neus voor goede muziek hebben, meer is het niet (en ja, ook wel de ballen hebben). Maar goed, hier is hij dan: de nieuwe single van de Crackups. Een bende waar je na middernacht beter niet mee naar buiten komt, maar wel makers van onversneden punkpop met een lekkere dosis vette garagerock.

(c) : Thomas Valkiers

Voor jonkies misschien een onbekende band, maar wie al wat ouder is (en ook iets afweet van de Belgische underground) zal weten dat dit om een comeback gaat. In 2012 stonden de Crackups nog op de Rock Rally met A Girl Is Only Good To Fuck (ja, het zijn stouteriken), maar de bengels hadden blijkbaar meer zin in bands als Double Veterans, Priceduifkes en Psycho 44. Maar nu zijn ze terug met een nieuwe single die zal worden voorgesteld op Rock Herk (12/07) en Sjock (13/07).

Twee knallers op één plaatje. Vuil, maar dan positief vuil als je ons begrijpt. Rock ’n roll zoals het moet en zo snel dat je met je duimen klaar zit op de repeatknop. Lekker…. 

Het clipje staat hier op Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More