Home nieuws Chantal Acda viert 10 jarig jubileum van Let Your Hands Be My Guide

Chantal Acda viert 10 jarig jubileum van Let Your Hands Be My Guide

by Bart Verlent

Tien jaar geleden speelde Chantal Acda bij Sleepingdog (samen met Adam Wiltzie) in Parijs. Het duo kreeg toen live het gezelschap van Nils Frahm. Een week na dat concert vroegen Nils Frahm en Gyda Valtysdottir om eens met Chantal te Skypen. Het resultaat van dat gesprek was een uitnodiging om een album te maken, onder haar eigen naam, en om dat album op te gaan nemen in Frahms studio in Berlijn. Samen met Nils, Peter Broderick en Shahzad Ismaily nam Acda er zo haar eerste album op: Let Your Hands Be My Guide.

© Chantal Acda

De plaat is al een tijdje uitverkocht en zal in september, ter gelegenheid van het jubileum, heruitgebracht worden. Chantal Acda wil nu, 10 jaar later, terugblikken op de dagen die leidden tot dit album. Tien jaar waarin ze meerdere albums uitbracht met verschillende mensen. Albums die echter altijd verbonden waren met die eerste plaat.

Dat wil Chantal nu vieren samen met de mensen die het voorbije decennium belangrijk geweest zijn voor haar. Naast haar band een handvol gasten op het podium. Daarom wil ze Let Your Hands Be My Guide terug doen leven, dansen, spreken en zingen en dit op:

14/09 – Ancienne Belgique, Brussel
15/09 – Ha Concerts, Gent
19/11 – 30CC, Leuven
22/11 – CC De Warande, Turnhout
08/12 – Wilde Westen, Kortrijk

FACEBOOK – INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More