Home nieuws Bruudruuster Rock gaat livestreamen

Bruudruuster Rock gaat livestreamen

by Björn Comhaire

Door de uitbraak van het coronavirus en de daarmee gepaard gaande strikte preventiemaatregelen, kon de geplande rockrally van het gratis familiefestival Bruudruuster Rock niet plaatsvinden.

Nu de coronamaatregelen stilaan worden afgebouwd, muzikanten vanaf 8 juni terug zullen mogen repeteren in groep en bijvoorbeeld studio-opnames terug mogelijk zullen zijn, wil de vereniging rond Bruudruuster Rock (Maegher Goet vzw) van de gelegenheid gebruikmaken om de vier geselecteerde bands voor de rockrally een speelkans te geven aan de hand van een livestream via diverse sociale media.

Daarvoor werken ze samen met een bevriende licht- en geluidstechnicus die ook ervaring heeft met studio-opname en livestreaming. Een paar weken geleden zijn ze een eerste keer ‘live’ gegaan voor een technoconcept en dat zag er behoorlijk goed en professioneel uit. je kan die streaming hier bekijken.

© Maegher Goet vzw

Concreet, krijgt elk van de geselecteerde bands een aparte streamingsessie die telkens plaatsvindt in het weekend. De bands kunnen een hele dag gebruikmaken van de streaming locatie om nog eens te repeteren en terug te genieten van het samenzijn.

De livestream gaat telkens van start om 20u ’s avonds. Hoe lang die duurt, hangt af van de band. De livestreams zijn gepland op volgende data:

13/06 – NAFT
20/06 – DEADLINES
21/06 – Lucid Dream
27/06 – VVYNN
28/06 – Safran

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More