Home nieuws Brugotta gaat op zoek naar muzikaal talent van morgen

Brugotta gaat op zoek naar muzikaal talent van morgen

by Ann Cnockaert

De provincie West-Vlaanderen zet de toekomst in de schijnwerpers met het Festival van de Toekomst, dat plaatsvindt bij de heropening van het vernieuwde Provinciaal Hof op de Brugse Markt. Onder de naam Over Morgen gaat de provincie, samen met curator Wim Opbrouck, op zoek naar de West-Vlaming van 2050. Het festival belooft een boeiende ontdekkingsreis te worden, met een mix van kunst, cultuur en vooruitstrevende ideeën.

Brugotta heeft een reputatie opgebouwd als ontdekker van lokaal talent. In samenwerking met een ervaren jury, met voorzitter Wim Opbrouck en onder andere Michael Karkousse (Goose), zal Brugotta de meest veelbelovende bands selecteren die een stempel kunnen drukken op de toekomst van de West-Vlaamse muziekscene.

De muzikale hoogtepunten van het festival vinden plaats op 27 april, de dag waarop VI.BE met Lokale Helden het jaarlijkse feest viert ter ere van lokaal muzikaal talent. De West-Vlaamse winnaar van de wedstrijd krijgt de eer om het voorprogramma te verzorgen voor niemand minder dan Coely!

Voor de nummers twee en drie van de wedstrijd staat de schijnwerper klaar op de Student Night op 25 april in het Provinciaal Hof, waar zij de kans krijgen om het beste van zichzelf te laten zien.

Inschrijven kan via Vi.be
Meer informatie op www.festivalovermorgen.be.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More