Home nieuws Botanique en RTBF slaan de handen in elkaar voor de Belgian Music Week

Botanique en RTBF slaan de handen in elkaar voor de Belgian Music Week

by Bart Verlent

Vorige maand kregen we de Vlaamse versie van de Week Van De Belgische Muziek, deze maand is het de beurt aan Wallonië om hun artiesten in de kijker te zetten. Van 8 tot 14 maart zullen de acht radiostations van de RTBF hun programmatie aanpassen om de artiesten van de Federatie Wallonië-Brussel extra veel aandacht te geven.

Concertzaal Botanique organiseerde vorige zomer al een vijftigtal residenties en livestreamconcerten en sluit zich aan bij het initiatief van de RTBF met een gedeelde programmatie. Naast de gezamenlijke uitzending van nieuwe livestreams zal de RTBF putten uit de verzameling van eerdere concerten die al door de Botanique werden uitgezonden. Deze streams zullen op de sociale media van de verschillende RTBF-kanalen verschijnen.

De livestreamconcerten die van 8 tot 14 maart plaatsvinden kan je op de geplande datum live bekijken via de Facebook-pagina van Botanique.
Een overzicht van de concerten:
09/03 – Smahlo
10/03 – Saskia
11/03 – Margaux Vranken
12/03 – Ozya
13/03 – Noe Preszow

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More