Home nieuws Blanche En Zijn Peird van Willem Vermandere voor het eerst op vinyl single. Wij mogen een exemplaar verloten!

Blanche En Zijn Peird van Willem Vermandere voor het eerst op vinyl single. Wij mogen een exemplaar verloten!

by Bart Verlent

Willem Vermandere brengt al studioalbums uit sinds de jaren zestig. Dit jaar werd de West-Vlaamse muzikant en kunstenaar 80 jaar wat hij normaal zou vieren met een verjaardagstournee. Veertig concerten van die toer werden echter geannuleerd ten gevolge van het coronavirus. Daarom, maar ook omdat het volgens BLP Records één van ’s mans mooiste nummers is, zal het label de single voor de allereerste keer op vinyl uitbrengen.

(c) Willem Vermandere

Op 4 december verschijnt de Vermandere klassieker Blanche En Zijn Peird op zwart vinyl. Daarnaast is de single ook beschikbaar in een gelimiteerde oplage van 250 exemplaren op geel vinyl. Op de B-kant staat Piere De Beeste, een andere klassieker die net als Blanche En Zijn Peird afkomstig is van de lp Willem Vermandere uit 1971.

De vinyl-single is te koop via deze link.

Wij mogen een singletje (zwarte vinyl) verloten! Wil jij graag een exemplaar toevoegen aan jouw collectie, deel dan dit bericht en stuur een mailtje met je naam en adres naar info@luminousdash.com.

Veel succes!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More