Home Belgisch BELTOON: VON DETTA – Devil’s Child.

BELTOON: VON DETTA – Devil’s Child.

by Didier Becu

Von Detta. Eigenlijk kon het de naam van een personage uit Allo Allo zijn, maar wie niet vies is van de inheemse undergroundpodia weet dat het om een vijftal uit Gent gaat dat weet hoe je melodische powerrock met een snuifje stoner dient te combineren.

Een band die al bezig is sinds 2013, maar sinds kort neemt Manuel de vocals over van de voormalige zanger Tom. Binnenkort kunnen we op de nieuwe plaat Burn It Clean horen hoe dat klinkt, en Devil’s Child is daar het eerste voorsmaakje van. Zoals altijd rockt Von Detta als de beesten, een band waar ons koninkrijk trots kan op zijn en met een groovy bas die je oren masseert. Een nummer die tevens de stevige livereputatie van deze Gentenaren in de verf zet.

Een bandje om te zien, zoals binnenkort op 5 juli in Tielt op het Dreef Festival samen met Kookaburra en Peuk. Devil’s Child is alvast de beltoon van de dag.

Foto (c) Luminous Dash

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More