Home Belgisch BELTOON : THE YUMMY MOUTHS.

BELTOON : THE YUMMY MOUTHS.

by Didier Becu

Opvallen, dat is de boodschap. En dat lijken The Yummy Mouths zeer goed begrepen te hebben. Voor hun vorige single (het übercatchy You Forgot My Name) trok het Herentalse trio een dierenpak aan om de Belgische kust op stelten te zetten. Ook met hun allernieuwste single On The Verge Of Disaster werd voor een opmerkelijke video gekozen. Eentje waar regisseur Roland Emmerich (ja, die met zijn rampenfilms!) alleen maar jaloers van zou worden.

Maar ook muzikaal (want daar draait het hem toch om) springen Klaas, Cis en Jef uit de band. Garagerock die tegelijkertijd zeer poppy (een oorwurm zoals dat heet), vuil en onversneden klinkt. En tja, als je de skills hebt om een perfecte indierocksong te schrijven, dan zou je het wel eens ver kunnen schoppen. Vandaag in première en de beltoon van de dag.

The Yummy Mouths kan je op 30 november live zien op Rok For Life in Jeugdhuis Babylon in Westmalle ten voordele van Hartekinderen, een vereniging die ouders met kinderen met een aangeboren en/of verworven hartafwijking bij elkaar brengt.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More